Maak een eerste afspraak Ik heb een spoedgeval 024 378 77 44
MENU

Hét verloskundig team van Nijmegen

Professioneel, meedenkend, vriendelijk, vakkundig en gezellig!

In onze praktijk werken wij met vier vaste verloskundigen: Rianne Aalbers-Dinnessen, Daniëlle Elemans, Hanneke Tenback en Jannice Kegels-Koning: een klein en ervaren team van verloskundigen. Wij hebben allemaal de opleiding tot echoscopiste gevolgd, zodat de echo’s zo veel mogelijk in de eigen praktijk gemaakt kunnen worden. Tijdens de controles ontmoet je alle verloskundigen die werkzaam zijn in de praktijk. Je krijgt geen vaste verloskundige aangewezen. Zo leer je ons allemaal kennen. De bevalling zal begeleid worden door één van de verloskundigen die dienst heeft.

 

Bekijk ons team

Rianne Aalbers-Dinnessen

In het jaar 2000 ben ik afgestudeerd aan de Verloskunde Academie. Na eerst een jaar voor verschillende praktijken in deze regio gewerkt te hebben, heb ik in 2001 mijn vaste stek gevonden binnen deze praktijk.

Lees meer

Hanneke Tenback

Nadat ik in 2007 ben afgestudeerd ben ik aan het werk gegaan in het Radboud UMC in Nijmegen. Vanaf begin 2008 maak ik, met veel plezier, deel uit van het team verloskundigen van Nijmegen-west.

Lees meer

Danielle Elemans

Na mijn opleiding aan de HBO-V in Nijmegen, ben ik Verloskunde gaan studeren aan de Verloskunde Academie in Kerkrade. Hier ben ik in 2001 afgestudeerd en sinds 2003 werk ik met veel plezier binnen deze praktijk.

Lees meer

Jannice Kegels-Koning

Sinds 2008 ben ik werkzaam als verloskundige. Mijn studie heb ik gevolgd in Rotterdam. Verloskundige worden was voor mij als kind al een droom en ik geniet nog steeds met volle teugen van mijn werkzaamheden.

Lees meer

Romy Lastdrager

Ik ben Romy Lastdrager en ik kom uit Millingen aan de Rijn waar ik samen woon met mijn vriend. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de verloskundige opleiding in Maastricht. Direct daarna ben ik begonnen bij deze gezellige praktijk.

Lees meer

Yvette van Dort

Ik werk sinds juni 2016 met veel plezier bij Verloskundige Praktijk Nijmegen-West. Samen met Michel en onze 3 kinderen Melle (2006), Dide (2008) en Ninthe (2011) woon ik in Bemmel.

Lees meer

Lynn Kraaijeveld

Sinds maart 2020 werk ik met veel plezier als praktijkassistente bij Verloskundige Praktijk Nijmegen-West. Samen met mijn vriend woon ik in Duiven.

Lees meer

Onze praktijk bevindt zich in het wijkgezondheidscentrum Lindenholt

Wij werken nauw samen met o.a. de huisartsen, fysiotherapeuten, diëtisten en het consultatiebureau. Onze praktijkruimte bevindt zich op de eerste etage. Een lift is aanwezig. Voor meer informatie over het wijkgezondheidscentrum: wgclindenholt.nl Wij verlenen verloskundige zorg in Nijmegen waarbij wij je begeleiden tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamtijd.

 

Maak een afspraak