Maak een eerste afspraak Ik heb een spoedgeval 024 378 77 44
MENU

Deel ook je ervaring met ons

Je ervaring zal worden gecontroleerd alvorens wij deze plaatsen

Merel Verhoeven

23-11-2022

Wat zijn wij ontzettend fijn begeleid bij Nijmegen-West. Elke verloskundige is enorm betrokken en de afspraken waren ook nog eens altijd gezellig. Het was ons eerste kindje en dan is natuurlijk alles nieuw. Door de afspraken kreeg ik veel vertrouwen in de zwangerschap en bevalling en op beide kijk ik dan ook erg positief terug. Het zijn allemaal dames met ontzettend veel passie voor het vak. Ik ga de afspraken nog missen! Mocht er een tweede komen, dan gaan we zeker weer hier heen. Bedankt allemaal!

Floris en Elaine

01-07-2022

Wij zijn erg fijn en prettig begeleid tijdens de zwangerschap en de bevalling. Niets anders dan complimenten en lof voor de professionele en persoonlijke begeleiding. Alle dames van de praktijk zijn zorgzaam en vriendelijk en geven je het gevoel dat je altijd met al je vragen, twijfels of opmerkingen bij hen terecht kunt. Wij zouden deze praktijk zeker aanraden aan andere, en terug komen mocht er ooit nog een kindje bijkomen.

Melissa Riley-Leurs

21-06-2022

Niet voor niets kozen wij ook tijdens onze derde zwangerschap voor Verloskundige Praktijk Nijmegen-West! Het team dames is zeer professioneel, heel nuchter en enorm behulpzaam. Wij kijken terug op een fijne begeleiding tijdens onze zwangerschappen en waren erg blij dat jullie deze keer ook de bevalling mochten doen. Dankjewel! Groeten, Familie Riley

Florina Beta

22-05-2022

Bedankt voor de prettige en goede begeleiding tijdens de zwangerschap maar ook tijdens de bevalling.Een fijne warme sfeer, professionele medewerkers en goed bereikbaar voor vragen! We zijn tijdens onze eerste zwangerschap fijn begeleid en zouden zeker nogmaals voor jullie praktijk kiezen. Liefs en groetjes Florina, Bogdan en Natalia-Maria.

Victoria Korytchenko

12-04-2022

Ik sluit me volledig aan bij vorige recensies! Alleen maar positief… Kundig, zorgzaam en persoonlijk! Raad ik iedereen aan die er niet uit komt met zoektocht naar verloskundige…

Wendy gerrits

31-03-2022

Jullie zijn allemaal heel lief , behulpzaam Helpen goed , geven goede adviezen ! Wij waren helemaal blij met jullie !!

Angelica

04-03-2022

Bedankt voor de prettige en goede begeleiding tijdens de zwangerschap maar ook tijdens de bevalling. Ik kijk terug op een fijne tijd, jullie zijn een top team!

Sabine

29-10-2021

Ook voor mijn tweede zwangerschap weer voor deze fijne club verloskundigen gekozen. Ik kijk wederom terug op prettige begeleiding met een mooie thuisbevalling als afsluiter. Bedankt!

Lisa de Wild

02-07-2021

De verloskundigen zijn allemaal ontzettend vriendelijk en kundig. Ze nemen de tijd voor je en er is voldoende ruimte voor overleg of het stellen van vragen. Dit gaf mij vertrouwen tijdens de zwangerschap en bij de bevalling, bij een volgende zwangerschap kom ik hier zeker terug!

Cindy van venrooij

24-06-2021

Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor alle goede begeleiding gedurende zwangerschap. Dit was mijn 1e zwangerschap en ben blij dat ik voor jullie gekozen heb! Vond het super spannend maar door jullie positiviteit en tips is het vlekkenloos gelopen. Kan niet wachten om weer bij jullie aan te melden voor het volgende kleine wondertje; dankjewel!