Maak een eerste afspraak Ik heb een spoedgeval 024 378 77 44
NL / EN
MENU

Deel ook je ervaring met ons

Je ervaring zal worden gecontroleerd alvorens wij deze plaatsen

Rim Abdulhafiz

26-09-2023

Ik ben heel tevreden mee. Ik had een goed hulp van jullie. Dankjewel voor alles!

Lieneke

08-09-2023

Ik heb mij tijdens mijn zwangerschap zeer welkom gevoeld in jullie praktijk. Bedankt voor de goede zorgen en ook het opvangen toen de vliezen te vroeg braken en de overdracht naar het ziekenhuis. Een volgende zwangerschap hoop ik weer onder jullie kundige leiding te mogen doorlopen.

Nicole Verheuvel

28-08-2023

Tijdens de zwangerschap was ik onder behandeling in het ziekenhuis dus heb ik geen kennis kunnen maken met de verloskundigen en de praktijk. Na ontslag uit het ziekenhuis met mijn pasgeboren kindje heb ik geweldige begeleiding ontvangen van alle verloskundigen van de praktijk. Zowel bij mij als bij mijn kindje waren er wat problemen, maar ik kon iedere dag rekenen op een rustige uitleg, goede zorg en adequate adviezen. Ik kan deze praktijk en de medewerkers aan iedereen aanraden. Bij een eventuele volgende zwangerschap zal ik zeker weer verloskundige zorg in deze praktijk aanvragen.

Nancy

19-06-2023

Ik heb mij vanaf de 1e afspraak erg fijn gevoeld in deze praktijk. Erg lieve en behulpzame verloskundigen. Helaas kwamen we er in week 32 achter dat ik zwangerschapsvergiftiging had waar acuut op gehandeld moest worden in het ziekenhuis. Ik ben erg dankbaar voor de oplettendheid van de verloskundige, want dat is de rede dat dit een goede afloop heeft gehad. Ik kan jullie daarom niet genoeg bedanken!

Phuong

23-05-2023

Ik ben bij beide zwangerschappen ontzettend goed begeleid. Lieve, warme, gezellige en kundige verloskundigen. Mega dank aan Hanneke en Jasmin voor het begeleiden van de 2e bevalling. Ik had me geen beter duo kunnen wensen en raad deze praktijk zeker aan!

Nadiya Malik

07-05-2023

Started with your team little later at around my 36th week of pregnancy, I was guided and eductaed very well about the remaining journey. The whole team was very helpful in explaining all the questions pre and post pregnancy. Regards Nadiya.

Jamy

02-04-2023

Het was mijn derde zwangerschap en het voelde als thuiskomen ;). Ik ben alle drie de keren erg goed begeleid door de verloskundigen van Nijmegen West. Ze hebben echt persoonlijke aandacht voor je wat ik erg prettig vind. Ook is er ruimte voor eigen wensen en ideeën en het uiten van je zorgen. Indien deze aanwezig zijn doen ze alle moeite om ze weg te nemen. Goede support tijdens de bevalling. Met name tijdens mijn derde bevalling kon ik goed merken dat ze weten hoe je in elkaar steekt en wat je nodig hebt. Tevens erg kundig en professioneel. Ik kan deze praktijk iedereen aanbevelen. Bedankt voor de goede zorgen!

Martyna

15-03-2023

Ik heb alleen maar goede ervaringen met deze verloskundugenpraktijk. Ik voelde me gehoord en dat geeft vetrouwen. Er is veel tijd en aandacht voor je wensen en om je zorgen te kunnen uiten. ik heb de begeleiding van de dames tijdens mijn zwangerschap en bevalling als zeer positief ervaren. Ik voelde me altijd veilig en vond de dames erg professioneel en kundig.

Laurie en Giel

24-01-2023

Super fijne ervaring met verloskundige praktijk Nijmegen West! De verloskundigen nemen uitgebreid de tijd voor je, zijn empatisch, denken met je mee en bieden maatwerk indien nodig. Bij een eventuele volgende zwangerschap zouden we absoluut weer opnieuw voor deze praktijk kiezen. Nogmaals dank voor alle goede zorgen!

Jip & Moniek

16-01-2023

Ook bij onze tweede zwangerschap gekozen voor deze praktijk. Iedereen is even betrokken. Er hangt een fijne en open sfeer. Je voelt je er meteen op je gemak. We zijn heel blij dat wij opnieuw bij jullie terecht konden!

https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/verloskundepraktijk-verloskundige-praktijk-nijmegen-west-nijmegen-3027603